Accessories til alle kvinder og til enhver lejlighed

Just d`lux er Schack Agenturs eget mærke.

Med over 500 forhandlere i specielt Skandinavien har Just d`lux slået sit navn fast som accessory leverandør til detailhandlen. 

Kontakt os gerne for mere information. Private interesserede kan henvises til nærmeste forhandler.

Om mærket

Just d`lux er et dansk accessory mærke som startede i 2015 under Schack Agentur. Vi har siden udviklet os til at være en seriøs leverandør til detailhandlen grundet vores tætte relationer og service til vores kunder.

Vores prisniveau er yderst konkurrencedygtigt. Muligheden for at bestille helt ned til 4 stk. pr kolli gør os også attraktiv for mindre forhandlere.

Just d`lux udkommer med 4 årlige kollektioner hvoraf de 2 største er omkring messetiderne. 

 

Tørklæder

Vi elsker tørklæder - og det kan tydeligt ses på vores b2b side. Vi har mere end 42 forskellige farver i vores ensfarvede viskose tørklæde som kommer pakket med sort silkebånd med et lille smykkevedhæng. Derudover kommer mange af vores tørklæder pakket i smuk æske med guldlogo.

Tasker

Tasker er en stort del af vores sortiment. De fleste af vores tasker er produceret i skind eller ka Vi er ikke bange for farver og det vil I også kunne se på vores udvalg af farver på blandt andet vores basic skind clutch, som fåes i ikke mindre end 20 forskellige farver.

Vinter/Sommer

Hver sommer er en af vores mest populære varegrupper - Solbriller. Vores solbriller leveres i smukke æsker med guld logo. Alle solbrillerne har CE400. Om vinteren har vi blandt andet masser af lækre vamsede tørklæder, strikhuer og skindhandsker. Alt der skal bruges for at holde os varme.

Bælter

Vi har altid et stort udvalg af både skindbælter, elastik bælter og pu bælter. Flere af dem laves også i plussize.

Produkter

Just d`lux sørger for at have fingeren på pulsen og derfor tilpasser vi også løbende vores kollektioner til tidens trends. Vi tilføjer jævnligt nye produkt grupper til vores sortiment.

Find blandt andet masser af farverige tørklæder, pakket i smukke æsker. Flotte smykker, lækre skindtasker samt et stort udvalg af hår accessories.

Download nemt billedmateriale af produkterne til din markedsføring på vores B2B webshop.

Smykker

Vores elastik armbånd med glas og natursten er altid en stor del af vores soritment. Derudover sørger vi for at have fingeren på pulsen og komme op med masser af fashion items til at komplimentere dagens outfit.

Håraccessories

Mange kender os for vores store udvalg af håraccessories. Gå på jagt inde på b2b shoppen og lad dig friste af de skønne farver og designs.

Emballager og Displays

Vi går meget op i at præsentere vores produkter i flotte emballager som tilføjer produkterne en yderligere lækkerhed.

Just d`lux
Stajl
Pamela Mann
Coconut

Bliv Forhandler

Kontakt Os

Om Os

Login B2B