Accessories til alle kvinder og til enhver lejlighed

Just d’lux er Schack Agenturs eget mærke

Med over 500 forhandlere i specielt Skandinavien har Just d´lux slået sit navn fast som accessory leverandør til detailhandlen.

Om mærket

Just d`lux er et dansk accessory mærke som startede i 2015 under Schack Agentur. Vi har siden udviklet os til at være en seriøs leverandør til detailhandlen grundet vores tætte relationer og service til vores kunder.

Vores prisniveau er yderst konkurrencedygtigt. Muligheden for at bestille og genbestille helt ned til 4 stk pr. kolli gør os også atraktiv for mindre forhandlere.

Just d`lux udkommer med 4 årlige kollektioner 

BÆLTER

Vi har altid et stort udvalg af både skindbælter, elastik bælter og pu bælter. Flere af dem laves også i plussize.

TØRKLÆDER

Vi elsker tørklæder - og det kan tydeligt ses på vores b2b side. Vi har mere end 42 forskellige farver i vores ensfarvede viskose tørklæde som kommer pakket med sort silkebånd med et lille smykkevedhæng. Derudover kommer mange af vores tørklæder pakket i smuk æske med guldlogo.

VINTER/SOMMER

Hver sommer er en af vores mest populære varegrupper - Solbriller. Vores solbriller leveres i smukke æsker med guld logo. Alle solbrillerne har CE400. Om vinteren har vi blandt andet masser af lækre vamsede tørklæder, strikhuer og skindhandsker. Alt der skal bruges for at holde os varme.

TASKER

Tasker er en stort del af vores sortiment. De fleste af vores tasker er produceret i skind eller ka Vi er ikke bange for farver og det vil I også kunne se på vores udvalg af farver på blandt andet vores basic skind clutch, som fåes i ikke mindre end 20 forskellige farver.

Produkter

Just d´lux sørger for at have fingeren på pulsen, og derfor tilpasser vi også løbende vores kollektioner til tidens trends.Vi tilføjer jævnligt nye produkt grupper til vores sortiment. 

Find blandt andet masser af lækre tørklæder pakket i smukke æsker, flotte smykker, lækre skindtasker og et stort udbud af hår accessories.

Download nemt billedmateriale af produkterne til din markedsføring på vores B2B webshop

SMYKKER

Vores elastik armbånd med glas og natursten er altid en stor del af vores soritment. Derudover sørger vi for at have fingeren på pulsen og komme op med masser af fashion items til at komplimentere dagens outfit.

HÅRACCESSORIES

Mange kender os for vores store udvalg af håraccessories. Gå på jagt inde på b2b shoppen og lad dig friste af de skønne farver og designs.
Mød Os På Messer
Vi deltager på flere messer året rundt og har naturligvis altid det nyeste klar til fremvisning
Næste Messe
Er du interesseret i model arbejde ?
Vi søger årligt fritidsamatør modeller. Kontakt os og bliv skrevet op. Send os lidt om dig selv, dine kontaktinfo og gerne billede.
Kontakt os her

Tilføj din overskrift her